


2025. január elején elindítottuk az OkosHACCP rendszert, amely segítségével még inkább a minőség növelésére és az élelmiszer biztonság fokozott fenntartására tudunk törekedni.
Szeretnénk ezzel is vevőink megelégedettségét tovább növelni.
Amikor étterembe, cukrászdába mész, nemcsak az ízletes ételek miatt érdemes gondosan választanod, hanem az egészséged és biztonságod érdekében is. A vendéglátóhelyek élelmiszerbiztonsága és higiéniája ugyanis kulcsfontosságú abban, hogy elkerülj egy esetleges ételmérgezést.
Különösen fontos, hogy olyan vendéglátóhelyet válassz, amely elkötelezett az élelmiszerbiztonság, a higiénia és a minőség iránt. Az OkosHACCP matrica ebben nyújt segítséget: ahogyan a Michelin-csillag a gasztronómiai kiválóságot jelzi, az OkosHACCP matrica az élelmiszerbiztonság és higiénia iránti elkötelezettség jele.
2022 évben Turul Cukrász GOLD díjban is részesült üzletünk.
Újfent köszönjük vendégeink elismerő értékeléseit!
2022 évben Turul Cukrász díjazott lett üzletünk, amely elismerést vendégeink értékelésének köszönhetünk.
Köszönjük az elismerő értékeléseket!
Történetünk
SAROKHÁZ FAGYLALTOZÓ ÉS CUKRÁSZDA
2018 júniusában nyitottuk üzletünket, ahol hagyományos eljárással, saját magunk készítjük fagylaltjainkat.
Fagylaltjaink tejszínből, tejből, cukrok felhasználásával, valamint friss és fagyasztott gyümölcsökből, csokoládékból készülnek kora tavasztól késő őszig.
Fagylaltjainkat nemcsak hagyományos módon, tölcsérben áruljuk, hanem buborék goffriban, illetve felhő fagyiként is.
Újdonságként 2022 tavaszától fagylalttortával is várjuk vendégeinket.
Kínálatunkban fagylaltjaink mellett megtalálható még a jégkása, ami sokféle ízesítéssel készül, valamint szénsavas és szénsavmentes üdítők széles választéka is.
